2015. július 30., csütörtök

NEM RÉSZ!!!!

SZIASZTOK!!! NEM SOKÁRA JÖN AZ ÚJ RÉSZ MOST VISZONT SZERETNÉLEK TITEKET MEGKÉRNI,HOGY AZ EGYIK BELIEBER BARÁTNŐM HARANGOZÓ ERZSÉBET EGY ÚJ BLOGBA KEZDETT ÉS SZERETNÉLEK TITEKET MEGKÉRNI HOGY NÉZZETEK BE HOZZÁ <3 KÖSZÖNÖM PUSZI: VIKI  <3 ITT A LINK: http://beautifulmomentsjb.blogspot.hu/2015/07/1resz-igenilyen-gyenge-vagyok.html

2015. július 12., vasárnap

9.fejezet

SZIASZTOK!! MEGHOZTAM AZ ÚJ RÉSZT REMÉLEM TETSZENI FOG!!! <3 

Kylie szemszög:

Meglepően korán keltem 4 órakor. Úgy döntöttem,hogy gyorsan lezuhanyzok. Fél ötre el is készültem. Tekertem egy törülközőt magam köré és elindultam a ruhás szekrényemhez. Néztem,hogy mit vegyek fel.
-Kylie ap...-megfordultam és láttam,hogy Justin engem bámul. Még jobban magam köré tekertem a törülközőt.
-Húzzál ki innen!-üvöltöttem rá.
-Woah..sajnálom.  Apád azt akarta,hogy kezdj el csomagolni....de csodálatos a kilátás.-mondta majd elhagyta a szobát. Felöltöztem majd elkezdtem pakolni a táskámban. Ki mentem a Turné buszhoz majd amikor láttam,hogy csak Justin és Chaz van ott és apám sehol rákérdeztem Justintól.
-Apu hol van?-kérdeztem.
-El kellett mennie megbeszélésre és mondta,hogy mondjam meg,hogy sajnálja és találkozunk Nevadában a stadionban.
-Nagyszerű neki mindig fontosabb az üzlet mint a saját lánya.
-Srácok indulunk.-üvöltötte Chaz. Bekapcsoltam a TV-t majd egy adáson megakadt a szemem.

"Justin bieber és barátnője Kylie Braun szuper romantikusak voltak! Egy balszerencse miatt fenn ragadtak egy óriáskerékben ahol Bieber barátnője elaludt. Majd az egyik pillanatban Justin és az ő gyönyörű barátnője Kylie elkezdtek csókolózni! Annyira aranyosak reméljük,hogy még sokáig együtt lesznek" 
-Mi az isten??? Nem is így történt.-kezdtem el üvöltözni
-De Kylie ezt történt csak annyi különbséggel,hogy te csókoltál meg engem.
-Hazudsz. Te csak hazudni tudsz Bieber.
-Nem hazudok Kylie. Ebben az esetben most tényleg nem hazudok.
-Hagyj engem békén idióta seggfej Bieber.-mondtam majd leültem az ágyra.

Justin szemszög:

Felmentem Twittere majd megnéztem miket írogatnak rólunk Kylieval. Nagyon sok Belieber örült "nekünk" de nagyon sokan ellenünk voltak. Mikor meguntam kimentem és láttam,hogy Kylie elaludt a telefonja mellett. Felemeltem majd bevittem a szobájába. Úgy raktam le rá,hogy kényelmes legyen neki. Kimentem majd elkezdtem készülődni az esti showra.

SZÖRNYEN SAJNÁLOM,HOGY ILYEN RÖVID ÉS ILYEN HOSSZÚ IDŐ UTÁN JÖTT DE MOST SŰRŰBBEN FOGOM HOZNI A RÉSZEKET!!!! KOMIZNI NE FELEJTSETEK EL!!! <3